top of page

Hospitality

Het VIP Dorp op de moermanparking omvat alles wat u verwacht van een VIP event. Onze cateraar verwent u met topgastronomie in onze mooi aangeklede en ruime VIP tent. Buiten op het terras of op de tribune kunt u genieten van de koers, vlakbij de start- en aankomstzone, de renners worden voor de start uitgebreid voorgesteld in de tent. Ons VIP event is hét moment om te netwerken en u en uw gasten op en top te laten verwennen.

VIP-LUNCH

image00010.jpeg

Wij ontvangen u en uw genodigden om 13u met een glaasje Champagne en diverse culinaire hapjes. Daarna kunt u aan tafel aanschuiven voor een gastronomische 3-gangen menu met aangepaste wijnen. Na het dessert kunt u genieten op het ruime terras en op de VIP-tribune van de verschillende wedstrijden. Vanaf 17u kunt u terug aanschuiven aan de buffetten van het VIP-dorp.

 

Alle dranken zijn à volonté tot 23u59.

Prijs € 250,00 (excl. BTW)

10% korting vanaf 10 personen

(incl. VIP-DORP)

VIP-DORP

Hospitality - 8.jpeg

Vanaf 17u bent u welkom om te genieten van de rijkgevulde culinaire buffetten. In de verzorgde VIP-tent kunt u de wielervedetten van dichtbij zien tijdens de rennersvoorstelling. Daarna kunt u op het ruime terras en de VIP-tribune genieten van het Dovy Natourcriterium.

 

 

Alle dranken zijn à volonté tot 23u59.

Prijs € 120,00 (excl. BTW)

Hospitality op maat

Hospitality formules op maat zoals een loge voor uw bedrijf zijn steeds mogelijk. Neem contact op via info@roeselarekoerst.be of contacteer een van onze bestuursleden via deze link.

Hospitality & Visibiliteit

Hospitality combineren met visibliteit voor uw event? Bekijk onze sponsorformules via deze link of neem contact op via info@roeselarekoerst.be.

Natourcriterium_SiteBanner2023.jpg
bottom of page