top of page

Hospitality

Het VIP Dorp op en rond het Polenplein omvat alles wat u verwacht van een VIP event. Onze cateraar verwent u met topgastronomie tijdens de VIP-Lunch. Aansluitend kunt u genieten van onze avondbuffetten in onze mooi aangeklede en ruime VIP tent. Buiten op het terras kunt u genieten van de koers, vlakbij de start- en aankomstzone, de renners worden voor de start uitgebreid voorgesteld in de tent. Ons VIP event is hét moment om te netwerken en u en uw gasten op en top te laten verwennen.

VIP-LUNCH

image00010.jpeg

Wij ontvangen u en uw genodigden om 12u met een glaasje Champagne en diverse culinaire hapjes. Daarna kunt u aan tafel aanschuiven voor een gastronomische 3-gangen menu met aangepaste wijnen. Na het dessert kunt u van de wedstrijden genieten op het ruime terras van de VIP-tent op het Polenplein . Vanaf 17u kunt u terug aanschuiven aan de buffetten van het VIP-dorp.

 

Alle dranken zijn à volonté tot 23u59.

Prijs € 250,00 (excl. BTW)

(incl. VIP-DORP)

VIP-DORP

Hospitality - 8.jpeg

Vanaf 17u bent u welkom om te genieten van de rijkgevulde culinaire buffetten. In de verzorgde VIP-tent kunt u de wielervedetten van dichtbij zien tijdens de rennersvoorstelling. Daarna kunt u op het ruime terras genieten van het Dovy Natourcriterium.

 

 

Alle dranken zijn à volonté tot 23u59.

Prijs € 120,00 (excl. BTW)

Hospitality op maat

Hospitality formules op maat zoals een loge voor uw bedrijf zijn steeds mogelijk. Neem contact op via info@roeselarekoerst.be of contacteer een van onze bestuursleden via deze link.

Hospitality & Visibiliteit

Hospitality combineren met visibliteit voor uw event? Bekijk onze sponsorformules via deze link of neem contact op via info@roeselarekoerst.be.

Reworked_Natourcriterium_SiteBanner2024-2_1426-27726-09-01-2024.png
bottom of page